Konfirmant 2018-2019, påmelding

Velkommen som konfirmant!
...en spennende tid med mange muligheter! Det er fortsatt mulig å melde seg på. (Les videre for datoene for konfirmasjoner i 2019.)

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Konfirmantene og familiene deres inviteres til samling og oppstart i kirken.
Presentasjons-gudstjenestene var :
•    Brattvær kirke: 2. september
•    Edøy gamle kirke: 9.september
•    Hopen kirke: 16.september
På disse gudstjenestene ble konfirmanten presentert for sin menighet.
Samtalegudstjeneste, holdes palmesøndag 14.04.2019 i Hopen kirke.

Konfirmasjonsdagene i 2019:
•    Edøy sokn: 28. april
•    Brattvær sokn: 5. mai
•    Hopen sokn 12. mai

For registrering, klikk her.
All registrering vil skje elektronisk. For påmeldinger etter 15. oktober 2018, send beskjed til kirken@smola.kommune.no om sein påmelding.